Nyårsafton

Allmänt  /  1  Kommentarer
Idag är det nyårsafton och ett mycket händelserikt år avslutas men ett sjukt spännande år väntar! 

Ikväll ska jag fira med några av mina närmsta vänner. Ska bli så himla trevlig och jag försöker bara maxa tiden så mycket som det går. Vi har förberett massa god mat och snack och även singstar. 
I år har vi alla kommit fram till att vi hellre "bara" är hemma och faktiskt har kul än att gå på en fest som en "måste" med massa människor som en inte känner. Det här ska bli så kul! 

I måndags var hela min barnvaktsfamilj här och sa hej då. Så sorgligt. Kommer sakna dem så himla mycket! Fick en jättefin dalahäst som jag numera har på mitt halsband och en fotobok, så nu ska jag lära mig att fota på riktigt. Tack så mycket fina ni.

Min underbara barnvaktsfamilj, något snabba för att fasta på bild.

Är nästan helt klar med mitt pre-deparure project och packningen går framåt. Fick även veta att vi kommer vara 200 personer på förberedelsekursen i New York, sjukt många men superkul!

En vecka kvar!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Idag är det en vecka kvar! En vecka kvar tills jag flyttar till USA. Har precis insett att detta faktiskt sker, eller jag tror jag har gjort det i alla fall. 

Igår var jag och fikade med en tjej som heter Helena som också ska åka till New York samma dag som mig, och även ha samma förberedelsekurs som. Så himla kul och trevligt! Känns så skönt att ha träffat någon innan allt drar igång liksom. Tyvärr kommer vi bo väldigt långt ifrån varandra, Helena på östkusten och jag på västkusten. Men vi får väl hälsa på varandra! Hon var hursomhelst supersnäll och rolig så ser fram emot att hänga under förberedelsekursen. 

Tror vi är totalt fem stycken som flyger från Arlanda på måndag men av någon anledning ska jag flyga själv, vilket kommer bli ganska trist. Tror det kan bero på att jag matchade med min familj så pass tidigt och blev bokad på ett plan då som sedan blev fullbokat. Lite långtråkigt kanske men inte mycket att göra åt! 

Har börjat lägga fram saker som jag ska ha med mig men shit vad svårt det är! Hur ska jag få med mig mitt liv?! Behöver inte ta med lakan och handdukar som vanligtvis brukar ta mycket plats så det är skönt, men det är så svårt att veta vad en behöver liksom!

Skypeade med min värdfamilj förra helgen och det var så kul! Fick se senaste tillskottet i familjen, en mycket söt flicka, och prata mer med pojkarna. Har inte skypeat med dem sen vi matchade så det kändes bra att prata och inte bara maila och ge pojkarna en chans att få lära känna mig lite mer innan vi träffas. Jag längtar verkligen till att få träffa min värdfamilj!!

En annan kul grej är att jag har fått kontakt med en svensk tjej som bor i grann- kommunen/staden (?) som ligger tio minuter bort från Lafayette. Caroline heter hon och är så himla trevlig, jätteskön och så hjälpsam. Har haft en del frågor om allt, bokstavligt talat haha. Så det är supernice! Ska bli så kul att få hänga med henne om inte alls lång tid. 

Oj nu blev det väldigt mycket text men det får vara.


Igår kom även snön, mycket dessutom, och jag har längtat så mycket att få lite snö innan jag åker och nu blev det så!


En månad kvar!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Om en månad åker jag! EN MÅNAD!! Det är dessutom december månad nu som jag tycker går så himla fort! Så nu försöker jag bara ta vara på tiden med min familj och mina vänner och såklart fixa allt jag måste fixa! 

Blev kontaktad av en fransk tjej för några veckor sedan och vi kommer gå kursen i New York tillsammans och hon kommer också bo i Lafayette. Så det känns jätteskönt att ha lite kontakt med någon innan jag lämnar Sverige. Dessutom så är våra värdmammor vänner och vi flyger från NY till CA tillsammans. 

Har även varit på ambassaden och ordnat visum, var supernervös innan men det gick jättebra och alla var så trevliga! 

Är nästan klar med presenterna till min värdfamilj. Har lite kvar bara! Tycker det är så himla kul att ge presenter till andra när man kommer på något riktigt bra! Till pojkarna har jag köpt Pippi Långstrump på engelska, ett Madicken puzzel och var sin ritbok med svenska grejer i och till föräldrarna har jag köpt en fin skål från Orrefors. Har hittills inget till minstingen men har en idé i alla fall!

Så om exakt en månad är jag framme i New York där det hela startar! 

Världens bästa hund som jag kommer sakna så mycket!