En vecka kvar!

Idag är det en vecka kvar! En vecka kvar tills jag flyttar till USA. Har precis insett att detta faktiskt sker, eller jag tror jag har gjort det i alla fall. 

Igår var jag och fikade med en tjej som heter Helena som också ska åka till New York samma dag som mig, och även ha samma förberedelsekurs som. Så himla kul och trevligt! Känns så skönt att ha träffat någon innan allt drar igång liksom. Tyvärr kommer vi bo väldigt långt ifrån varandra, Helena på östkusten och jag på västkusten. Men vi får väl hälsa på varandra! Hon var hursomhelst supersnäll och rolig så ser fram emot att hänga under förberedelsekursen. 

Tror vi är totalt fem stycken som flyger från Arlanda på måndag men av någon anledning ska jag flyga själv, vilket kommer bli ganska trist. Tror det kan bero på att jag matchade med min familj så pass tidigt och blev bokad på ett plan då som sedan blev fullbokat. Lite långtråkigt kanske men inte mycket att göra åt! 

Har börjat lägga fram saker som jag ska ha med mig men shit vad svårt det är! Hur ska jag få med mig mitt liv?! Behöver inte ta med lakan och handdukar som vanligtvis brukar ta mycket plats så det är skönt, men det är så svårt att veta vad en behöver liksom!

Skypeade med min värdfamilj förra helgen och det var så kul! Fick se senaste tillskottet i familjen, en mycket söt flicka, och prata mer med pojkarna. Har inte skypeat med dem sen vi matchade så det kändes bra att prata och inte bara maila och ge pojkarna en chans att få lära känna mig lite mer innan vi träffas. Jag längtar verkligen till att få träffa min värdfamilj!!

En annan kul grej är att jag har fått kontakt med en svensk tjej som bor i grann- kommunen/staden (?) som ligger tio minuter bort från Lafayette. Caroline heter hon och är så himla trevlig, jätteskön och så hjälpsam. Har haft en del frågor om allt, bokstavligt talat haha. Så det är supernice! Ska bli så kul att få hänga med henne om inte alls lång tid. 

Oj nu blev det väldigt mycket text men det får vara.


Igår kom även snön, mycket dessutom, och jag har längtat så mycket att få lite snö innan jag åker och nu blev det så!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback

</