THIS PAST WEEK

Allmänt  /  0  Kommentarer
Här kommer det massa bilder från veckan som varit. Kram


WEEKEND IN SAN FRANCISCO (PART 2)

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hej! 

Här kommer del två från min helg i San Francisco med Agnes, Maria och Cynthia.

Söndagen var dagen vi väntat länge på! Vi hade köpt biljetter för att besöka Alcatraz, fängelseön. Vår båt gick 13.30 så innan det visade vi Agnes och Maria The Ferry Buildning och så gick vi längs hela Embarcadero bort till båten. Utsikten över stan var helt otrolig! Alcatraz är bara två kilometer bort så en kan se allting. Vi hade trott att det skulle vara en guidad tur runt på ön men det som var var en audio tour i fängelset, men den var hur bra som helst! Gillade hela turen men ska jag göra det igen blir det nog så tidigt som möjligt innan det blir för mycket folk, för det var en grej som inte var så nice. Väldigt mycket människor som vandrar omkring i sina egna världar. Efter Alcatraz fortsatte vi bort till Pier 39 och gick runt där samt kollade på sjölejonen. Därefter åt vi middag och sen åkte Cynthia och jag tillbaka till Lafayette. 


Det var en superkul helg och den försvann för snabbt! 

KramWEEKEND IN SAN FRANCISCO (PART 1)

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hej 

I fredags efter jobbet åkte Maria, Agnes, Cynthia och jag in till stan för att bo där hela helgen. Efter att ha checkat in på vårt hotell gick vi och åt och därefter gick vi ut med Caroline och Madde (Madde är också svensk och vi träffade henne på helgkursen).

Lördagen började med brunch på "Honey Honey Café & Crepery" vilket var så himla gott! Efter brunchen tog vi oss till Alomo Square för att kolla in The Painted Ladies, berömda och fina hus som finns i San Francisco. 

Efter The Painted Ladies tog vi en promenad bort och upp till Buena Vista Park, en mysig park med fin utsikt över stan. Parken liggen precis vid Haight-Ashbury, som är hjärtat i Hippieområdet, så vi passade även på att vandra omkring där. 

Gick en sväng till Golden Gate Park och vilade lite efter att ha gått så mycket. GGP är en jättestor park så vi gick inte speciellt långt. Efter vår lilla vilopaus gick vi tillbaka till Haight-Ashbury för att äta middag på "Vegan Burger". Svingott och dessutom veganskt. 

Blev en lugn kväll eftersom vi var trött efter lördagens alla aktiviteter och så ville vi spara oss till söndagens tur till Alcatraz. Men Alcatraz kommer i part 2.  

Kram