WEEKEND IN SAN FRANCISCO (PART 1)

Hej 

I fredags efter jobbet åkte Maria, Agnes, Cynthia och jag in till stan för att bo där hela helgen. Efter att ha checkat in på vårt hotell gick vi och åt och därefter gick vi ut med Caroline och Madde (Madde är också svensk och vi träffade henne på helgkursen).

Lördagen började med brunch på "Honey Honey Café & Crepery" vilket var så himla gott! Efter brunchen tog vi oss till Alomo Square för att kolla in The Painted Ladies, berömda och fina hus som finns i San Francisco. 

Efter The Painted Ladies tog vi en promenad bort och upp till Buena Vista Park, en mysig park med fin utsikt över stan. Parken liggen precis vid Haight-Ashbury, som är hjärtat i Hippieområdet, så vi passade även på att vandra omkring där. 

Gick en sväng till Golden Gate Park och vilade lite efter att ha gått så mycket. GGP är en jättestor park så vi gick inte speciellt långt. Efter vår lilla vilopaus gick vi tillbaka till Haight-Ashbury för att äta middag på "Vegan Burger". Svingott och dessutom veganskt. 

Blev en lugn kväll eftersom vi var trött efter lördagens alla aktiviteter och så ville vi spara oss till söndagens tur till Alcatraz. Men Alcatraz kommer i part 2.  

Kram 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback

</