SUNDAY, AUGUST 7TH

Allmänt  /  0  Kommentarer

Hade en jättebra dag i söndags. Carolines bästa kompis Linnea var här på besök. Hon har varit Au Pair i Philadelphia ett år så hon avslutade allt med några dagar hos Caroline innan de båda flög hem till Sverige tillsammans i tisdags. Caroline kommer tillbaka dock, tack och lov.
Så vi började dagen med att hänga vid Lake Anza, älskar det stället, är så mysigt och påminner jättemycket om Sverige. Älskar att en kan bada också. Caroline och jag är alltid alla badvakters underhållning för att vi fånar oss så alltid så mycket när vi badar.

Efter stranden åkte vi hem till Caroline för lunch och chill. Jag hade fått jättemycket vatten i öronen så jag behövde åka hem och ta öronproppar för att få ut det.

På kvällen åkte vi till Grizzly Peak och kollade på solnedgången. Lika fint som vanligt. Efter solnedgången tog vi oss till Walnut Creek för CREAM.

Hade en ganska bra söndag skulle jag ändå vilja säga.


HAPPY BIRTHDAY CAROLINE, AUGUST 4TH

Allmänt  /  0  Kommentarer

Fjärde augusti fyllde världens bästa Caroline 21 år! Aka legal drinking age in USA. Dagen firades med middag och efterrätt hemma hos Caroline på kvällen. Vi åt tacos och chickladkaka, allt var veganskt!

En av de bästa sakerna med att flytta hit har varit att få lära känna Caroline! Vi har så sjukt kul ihop och jag saknar henne hela tiden när vi inte hänger. (För tillfället är hon hemma på besök i Sverige och jag håller på att bli tokig.)

Så grattis igen Caroline.❤️


SOUTH LAKE TAHOE JULY 23RD

Allmänt  /  0  Kommentarer

Tahoe var magiskt! Så sjukt fint!
Jag och Caroline åkte dit över en dag och det var så värt det även fast vi spenderade större delen av dagen i bilen.