En vanlig torsdag

Allmänt  /  0  Kommentarer
Eller typ i alla fall, började nio idag. Brukar vanligtvis börja sju och hjälpa pojkarna på mornarna och sen köra Robby till skolan. Men idag gjorde Jim allt det ist. Var ganska skönt med sovmorgon, är egentligen inte någon morgonmänniska så jag säger aldrig nej till att sova lite längre. Dock vaknade jag av mig själv vid sju men låg och kollade på Netflix innan jag gick upp för att duscha och sen börja jobba, så det gick egentligen ingen nöd på mig. 

Meadow har blivit så stor. Hon skrattar och pratar jättemycket. 

Efter att jag hämtat Robby på skolan satt vi ute på altanen och hade vårt eftermiddags snack (mellis) och pratade. Passade även på att leka lite och ta ut Meadows matta så hon också kunde vara med. 

När Toby kom hem åkte vi direkt till simningen, ibland känner jag mig som en fotbollsmamma som kör runt överallt.
Om jag inte har sagt det redan så är simning pojkarnas favoritaktivitet. Hänger där två gånger i veckan och nu när sommarn kommer kommer Toby ha simning varje dag. Ska bli spännande att se hur det blir. 

Har bara hängt hemma nu på kvällen. Tanken var att jag skulle träffa Cynthia och planera våran road trip till LA och San Diego men båda var för trötta så vi ska göra det imorgon ist. 

Vi går även över till sommartid om tre veckor, tror jag, så då kommer det bara vars åtta timmars skillnad mellan Sverige och Kalifornien. Vet inte om det är bra eller dåligt dock, blir nog lila svårt med Skype ändå haha. 

Kram 


Tjugofjärde februari

Allmänt  /  1  Kommentarer
Här kommer några bilder från de senaste dagarna.  

Cynthia och jag i fredags, åkte in till SF

Åkte till Heater Farm, den sjuka lekparken jag pratat om tidigare, med Robby Cynthia och Meadow i måndags. Eftersom Cynthia var med kunde hon passa Meadow och jag följa med Robby upp i klätterställningen. Kände mig som ett barn igen.  

De flesta gånger jag parkerar bilen och innan vi ska gå ut ur bilen brukar vi ta en lite vila eller ha lite snuggle, så då klättrar Robby fram till mig. Brukar oftast sluta med att vi låtsatskör bilen. Mycket kul och mysigt! 


Ja, bärselen på som vanligt. Så himla smidigt. 

Älskar vädret. Det är helt underbart, på mornarna och kvällarna kan det vara lite kallt men på dagen är det varmt, typ 23 grader eller nåt. UNDERBART om ni frågar mig. Undrar hur jag ska klara sommaren för det här är ju "vinter".

Cynthia och jag har anmält oss till en helgkurs i april i SF, "USA and San Francisco in a Nutshell". Ska även ta en till senare i maj för att få alla våra timmar vi behöver. 

Kram 

Rocky Road Friday

Allmänt  /  1  Kommentarer
Idag efter skolan gjorde vi Rocky Road bars, blev inga bars direkt men pojkarna gillade det och vi hade kul när vi gjorde dem. 
Robby som tog kortet men fick hjälpa till att hålla kameran. 

Kolla så mysigt det ser ut när de leker med lego. 

Nu väntar jag på att Cynthia ska komma så ska vi åka någonstans. Vet inte vad vi ska hitta på än men nåt blire. 

Kram