Library

Allmänt  /  0  Kommentarer
Idag åkte Cynthia och jag till biblioteket här i Lafayette för att fixa bibliotekskort. Vi var där i måndags men vi var tvungna att ha en printad adress med, typ kuvertet från en räkning eller så, vilket vi inte hade då men som vi däremot hade med idag. 


Efter det åkte vi hem hit och jag lagade en kycklingsoppa (blev mer en gryta än soppa, men gott vart det) medan Meadow sov och Cynthia satt och läste. 

På eftermiddagen hade pojkarna simning, vilket de älskar!! Längtar tills "våren" (nästan sommarväder enligt mina svenska referenser) är här då poolen som vi kan hänga vid öppnar. Ska bli så himla kul att få bada och busa där med barnen. Mitt hår lär blekas och bli sjögräsgrönt igen som det blev under resan.


Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt, har världens träningsvärk efter igår så kan knappt lyfta armarna eller skratta. Ska läsa lite i boken jag lånade idag och sen sova! 

Imorgon ska jag, Cynthia, Cathy och hennes två kompisar in till SF och hänga där hela helgen för att fira Cynthia. Är supertaggad och ska bli jättekul att träffa Cathys kompisar! 

Våt katt Jeeves, så himla gosig 

Ny telefon

Allmänt  /  0  Kommentarer
Hejsan

Har klarat min första galna onsdag. Var inte så farligt, mycket bilåkande bara. Och Meadow var glad näästan hela tiden! 

När jag slutade åkte jag till Apple Store i Walnut Creek för att laga min skärm som började lagga typ fem dagar innan min flytt. De kunde inte laga problemet i Sverige men sa att jag kunde göra det här ist, SF är ju Apples hemstad, vilket jag typ gjorde också. Men tydligen så gick den inte att laga så fick en sprillans ny, helt gratis. Schysst av Apple tycker jag! Så nu e jag inne på min tredje iPhone6 på mindre än ett år, hoppas det inte blir några fler nu. 

Två små roliga grejer jag har upptäck idag är att en kan få hjälp med att bära kassarna till bilen, hände mig idag. Hade Meadow i bärselen och två kassar som jag tänkte bära men kvinnan som packade varorna (ja de packar de åt en) tog dem ist och följde mig till bilen. Ganska ovant. Den andra saken är att typ alla hundar sticker ut sina huvuden ur fönstren när de åker bil. Jättekonstig grej. Antingen så är det nåt de gör här eller så är det bara en slump att jag har sett minst tre stycken idag. 


Kram

Happy 21st!

Allmänt  /  0  Kommentarer
Idag fyller Cynthia 21! Vilket är den stora grejen i USA. Då en lagligt får gå ut och fricka alkohol. Så i helgen ska vi gå ut i SF, vilket ska bli askul. 

Överraskade Cynthia imorse med tysk födelsedagssång och donuts och sen på kvällen hade familjerna + morföräldrarna middag och tårta. Supergott! Cynthia hade beställt pizza och vaniljtårta. 


Supertrevlig kväll och nu ska jag gå och sova!

Och jag trivs jättebra här, sorry för dålig uppdatering.