Library

Idag åkte Cynthia och jag till biblioteket här i Lafayette för att fixa bibliotekskort. Vi var där i måndags men vi var tvungna att ha en printad adress med, typ kuvertet från en räkning eller så, vilket vi inte hade då men som vi däremot hade med idag. 


Efter det åkte vi hem hit och jag lagade en kycklingsoppa (blev mer en gryta än soppa, men gott vart det) medan Meadow sov och Cynthia satt och läste. 

På eftermiddagen hade pojkarna simning, vilket de älskar!! Längtar tills "våren" (nästan sommarväder enligt mina svenska referenser) är här då poolen som vi kan hänga vid öppnar. Ska bli så himla kul att få bada och busa där med barnen. Mitt hår lär blekas och bli sjögräsgrönt igen som det blev under resan.


Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt, har världens träningsvärk efter igår så kan knappt lyfta armarna eller skratta. Ska läsa lite i boken jag lånade idag och sen sova! 

Imorgon ska jag, Cynthia, Cathy och hennes två kompisar in till SF och hänga där hela helgen för att fira Cynthia. Är supertaggad och ska bli jättekul att träffa Cathys kompisar! 

Våt katt Jeeves, så himla gosig 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback

</