CHICAGO HERE I COME

Allmänt  /  0  Kommentarer

Semestervecka två har börjat!

Jobbade 7-4.30 igår så jag skulle ha tid att åka till flygplatsen. Hade inte direkt gott om tid så när tåget stannade i tunneln mellan Oaklands och San Francisco så blev jag lite stressad. Vill lägga till att tunneln är i vattnet. Tack och lov hann jag med med plan till Chicago.

Flygresan gick bra, var lite försenade men det gjorde inget. Var dock ganska mycket turbulens vilket jag avskyr men det kändes ok måste jag säga. När jag kom till flygplatsen skulle jag hitta till tåget som skulle ta mig downtown vilket jag också gjorde. När jag väl kom på tåget tog det säkert 30 minuter innan det väl åkte och sen tog det en timme. Min mobil ville inte riktigt hitta min plats så fattade inte alls var jag skulle gå och kunde inte heller fråga någon eftersom det var mitt i natten och inga som var ute. Men tillslut kom jag fram, var inte alls långt att gå men det är svårt när en inte vet liket håll en ska gå åt.

Min semester har officiellt börjat och jag är i Chicago! Så underbart!


MUIR WOODS + GOLDEN GATE BRIDGE + PETALUMA

Allmänt  /  0  Kommentarer

I lördags gick vi upp vid sex för att åka till Muir Woods där de stora redwoods träden finns. Förra gången jag jag skulle dit fick vi ingen parkering så det var därför vi bar tvungna att starta dagen tidigt.
Muir Woods var väldigt häftigt. Träden är jättestora, men speciellt höga. Jättehöga.

Efter Muir Woods tog vi oss upp till en utsiktsplats över Golden Gate Bridge. Var jättemycket bilar på stället jag ville stanna på som är lite närmare bron men vi åkte högt upp och fick jättecool utsikt ändå!

Johan och Laura har en kompis som kommer från Petaluma, men som just nu inte är i USA, så de hade tagit med en del av hennes grejer från Sverige så vi åkte och lämnade det.
Petaluma ligger väldigt nära Sonoma så de passade på att göra lite vinprovning, jag var designated driver så blev inget vin för mig men det gjorde inte så mycket. Hade middag med föräldrarna på kvällen vilket var jättetrevligt! Så himla härliga människor. En kände sig verkligen välkommen i deras hem! Sov där och på söndagen körde vi tillbaka till Lafayette där Johan och Laura droppade mig och sen fortsatte de ner Highway 1 mot Los Angeles.

En mycket bra helg! Väldigt fullproppad men har haft väldigt mycket kul!


A FRIDAY WITH JOHAN AND LAURA

Allmänt  /  0  Kommentarer

I fredags kom Johan och Laura tillbaka till mig och barnen för att hänga med oss igen. De badade i poolen en stund och lekte, så kul att de klickar, och sen åkte vi hem hit. När pojkarna var på camp åkte vi till Yoghurt Shack, var ju tvungen att visa dem vår frozen yoghurt i Lafayette.

När jag slutat tog jag dem på en rundtur och visade dem var Cynthia, Caroline och Stina bor, tog dem till Grizzly Peak och Lawerense Hall of Science för att kolla åå utsikten.

Efter rundturen åkte vi till Palo Alto för att äta middag med deras kompis Robbie och hans familj på The Cheesecake Factory. Mycket trevligt. Vi tog en sväng till Stanfords campus, var dock väldigt mörkt men det vi såg var väldigt coolt.

Sov hemma hos deras kompis för vi skulle upp jättetidigt på lördagen för att åka till Muir Woods.