MUIR WOODS + GOLDEN GATE BRIDGE + PETALUMA

I lördags gick vi upp vid sex för att åka till Muir Woods där de stora redwoods träden finns. Förra gången jag jag skulle dit fick vi ingen parkering så det var därför vi bar tvungna att starta dagen tidigt.
Muir Woods var väldigt häftigt. Träden är jättestora, men speciellt höga. Jättehöga.

Efter Muir Woods tog vi oss upp till en utsiktsplats över Golden Gate Bridge. Var jättemycket bilar på stället jag ville stanna på som är lite närmare bron men vi åkte högt upp och fick jättecool utsikt ändå!

Johan och Laura har en kompis som kommer från Petaluma, men som just nu inte är i USA, så de hade tagit med en del av hennes grejer från Sverige så vi åkte och lämnade det.
Petaluma ligger väldigt nära Sonoma så de passade på att göra lite vinprovning, jag var designated driver så blev inget vin för mig men det gjorde inte så mycket. Hade middag med föräldrarna på kvällen vilket var jättetrevligt! Så himla härliga människor. En kände sig verkligen välkommen i deras hem! Sov där och på söndagen körde vi tillbaka till Lafayette där Johan och Laura droppade mig och sen fortsatte de ner Highway 1 mot Los Angeles.

En mycket bra helg! Väldigt fullproppad men har haft väldigt mycket kul!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback

</