Santa Cruz

Allmänt  /  0  Kommentarer
I lördags åkte Cynthia och jag till Santa Cruz. Tog två timmar drygt att möra pga trafiken. Väl framme åkte vi och käkade mat och kollade runt i den mysiga stan. Kändes väldigt hippie och hipster. Och det var så många som åkte skateboard. 
Båda var svintrötta på kvällen så vi somnade på direkten. 


På söndagen åkte vi till Santa Cruz Wharf och Boardwalk. Så himla fint! Pangväder också. Gick ut på piren och kollade på sjölejon och strosade runt lite. 


Fram emot eftermiddagen åkte vi till Pleasure Point. Vilket var jättefint, många surfare och galen utsikt. Fanns så många fina hus där också, ville bo i alla. 


Självklart slutade vi dagen med att ligga på stranden. UNDERBART. Kan inte förstå att det är mars och att jag redan har varit på stranden. Dock var vattnet svinkallt, alltså riktigt svinigt. 


Kram

Napa Valley&Sacramento

Allmänt  /  0  Kommentarer
Åkte till Napa Valley och Sacramento förra söndagen. Hade fett kul. Bilderna får tala. March 18th

Allmänt  /  2  Kommentarer
Fredag!
Så skönt med helg. Veckan har iof inte varit så jobbig men alltid skönt med helg. 

Var en äcklig spindel på väggen utanför min dörr imorse och då tog Robby fram "bazzokan" för att ta bort den. Min hjälte. 

Toby hade igen skola idag så på morgonen efter att vi lämnat Robby på skolan åkte vi till Cynthia för att ha en playdate med kusinerna som också var lediga. Åkte en sväng till Heather Farm park och sen hem för lunch. Efter lunchen åkte vi till Robbys skola för Sabbath. 
Toby fyller år imorgon så efter att ha hämtat Robby åkte vi till en leksaksaffär för att köpa saker till goodie bags till hans kalas. 


På kvällen åkte Cynthia och jag till en indisk restaurang och nu ska vi strax in till San Francisco. 

Justin Bieber har konsert här ikväll och hade sååå gärna velat gå! Men biljetterna var helt slutsålda. Maybe next time! 

Kram