BYE BYE AGNES

I måndags sa jag hej då till Agnes. Så himla tråkigt, vill ha kvar henne här för alltid. Skrev det tidigare men har verkligen blivit van vid att ha henne här nu. Men nu vi ses ju igen, även fast det kommer dröja alldeles för länge. 

Så i månads efter jobbet åkte jag in till city för att äta middag och bara mysa och umgås med Agnes. Vi gick runt och letade efter en mysig restaurang jättelänge innan vi bestämde oss för en mexikansk restaurang. Gott och såklart supertrevligt! (Lol vad fånigt det lät men var verkligen det) 

Efter middagen gick vi till hennes hotell och bara hängde. Träffade hennes sköna roomie Anne från Australien också. Agnes har gjort värsta coola resan på två veckor med en organisation och av det jag hört verkar det ha ägt. 

Agnes passade på att köpa ett par ascoola skor! Vill också ha sådana, så kanske får införskaffa mig ett par. 

Efter häng på hotellet var jag tvungen att åka hem och även dags för vårt hej då. Kändes verkligen så konstigt för våra senaste hej då:n har varit hej då vi ses snart. Men vi ses snart, åtta månader går snabbt. 


Om det inte har framgått så har det varit helt underbart att ha haft Agnes och Maria här! Så tack så mycket för att ni kom. Saknar er så mycket redan. 


Emma .MI

MExikanskt!! Mmmmm! Ha en underbar söndag!! Kram från Italien :-))

2016-05-15 / 12:32:57
URL: http://emmamii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback

</