MONDAY, MAY 2ND 2016

Måndag igen. Vart en lite stressig morgon imorse eftersom Robbys morgonrutiner inte riktigt var som de skulle, han har inte varit i skolan på två veckor pga lov och att de var på Disneyland veckan innan så var väl egentligen inte så konstigt. 

Lagade spagetti och köttfärssås på förmiddagen och tog en sväng till target med Meadow för att köpa barnmat. Har har precis börjar äta fast mat så nu provar vi alla möjliga sorter. Det blir en hel del kladd men det är kul, och hon verkar gilla det. 

Den här veckan är det "Teacher appreciation week", så idag när jag hämtade Robby hade de satt upp lappar på dörren med vad de gillar att göra med sina lärare. 
  
Idag var det första dagen för swim team, vet egentligen inte hur jag ska förklara det, men pojkarna har simning VAJRE dag nu. Jim tog dem idag så vet inte riktigt hur allt går till, men jag får se imorgon. 
På lördag öppnar även poolen för alla familjer, vilket betyder att jag äntligen får bada!! Kommer bli så underbart för det börjar bli riktigt varmt nu, idag har det varit 28 grader och det kommer bli ännu varmare. 


Hade spanska på kvällen med Caroline. Tyvärr är klassen inte så givande, men vi skrattar en hel del så det gör kanske inte så mycket. 

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. 
Kram 

Ewelina

Vilken härlig bild :D

2016-05-03 / 07:40:07
URL: http://nouw.com/ewelinagranberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback

</