WEDNESDAY, MAY 4TH 2016

Förut brukade mina onsdagar vara ganska hektiska med jättemånga aktiviteter att köra till och från till men nu har det ändrats lite. Just idag hade pojkarna bara simning men i vanliga fall har Toby piano och simning och Robby gymnastik eller simning. 

Kolla så gulligt. 

Så ja, idag har vi hängt vid poolen. Var lite "kyligare" idag än igår, 22 grader. Men vädret är ganska konstigt just nu, väldigt tryckande och det växlar jättemycket mellan varmt och kallt. 

Efter barnens skolan kom Cynthia och kusinerna hit och hängde en stund och sen åkte vi till parken och köpte glass, och sen till poolen. 
På kvällen träffade jag Caroline, Cynthia skulle också hängt med oss men hon var trött så vi ska ses imorgon i stället. Vill inte ens säga vart vi åkte först för jag är där för ofta... Efter det åkte vi till Veggie Grill och hängde där och bara snackade för resten av kvällen. 


Nina och Meadow är iväg på äventyr så imorgon och på fredag har jag bara pojkarna. Älskar Meadow men ibland kan det vara skönt att få lägga all uppmärksamhet på pojkarna. 

Nu ska jag sova, god natt. 
Kram 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback

</