THURSDAY NOVEMBER 3RD

Allmänt  /  0  Kommentarer

En väldigt vanlig dag. Toby hade sin första lektion i karate, vilket han älskade. Meadow var supermysig. Lyckades göra en hästsvans på Meadow. När Nina kom hem trodde hon att någon hade klippt hennes hår. Väldigt roligt.


GO CHICAGO CUBS

Allmänt  /  0  Kommentarer

Igår, onsdag, var det finas i World Series. Chicago Cubs mot Cleveland Indians. Min värdpappa Jim är från Chicago så självklart hejade vi på dem! Och den vann!! Senaste gången de vann var 1908, alltså 108 år sedan, och det var över 60 år sedan de var i final. Så väldigt stort för Chicago Cubs, och Jim var ju såklart jätteglad.

På dagen hade Robby gymnastik och Toby Hebrew School och i vanliga fall brukar morföräldrarna ta Robby men de var bortresta så Pauline fick hjälpa mig med att köra Toby så jag kunde ta Robby.

Jag har även nåt magproblem som jag har haft den typ 1,5 år tillbaka och nu har det börjat bli värre så jag var hos läkaren innan men de kunde ej ge mig några svar så fick en remiss till en GI specialist.


HELLO NOVEMBER!

Allmänt  /  0  Kommentarer

Kan ej förstå att november redan är här?! Vad hände med oktober? Och resen av året?

Hur som helst, Meadow och jag var i tisdags på vår första babysim. Superkul! Och Meadow älskade det!! Hon gick under vattnet och hoppade från kanten. Kommer börja gå två gånger i vecka nu vilket jag inte har något emot alls, jag älskar ju att bada.

Fick hämta pojkarna från skolan i tisdags också, vanligtvis går de själva till och från skolan men de hade båda två tid hos tandläkaren och där behövdes jag.

Resten av tisdagen var ganska lugn, vi chillade och pojkarna rensade lite i sitt rum samt att de fick sina leksaker från The Switch Witch.