TRICK OR TREAT

The real Halloween var i måndags, då en går trick or treat, eller bus eller godis. Så i måndags hade vi först middag här med hela bunten, kusinerna, mormor och morfar, Pauline, vi och sen kom Caroline.

Det finns en gata här i Lafayette där de pyntar jättemycket så dit gick vi, och alla andra. Jättekul att få vara med om en riktigt halloween. Vårt tema var Harry Potter! Det bästa någonsin ju! Kusinerna var Harry Potter och Hermione Granger, Toby var Ronald Weasley, Robby var Hedwig och Meadow var Scabbers.

Nina och mostern var också utklädda men kommer ej ihåg till vad. Jag hade på min min Harry Potter tröja, Caroline var helsvart så vi kallade henne för Professor Severus Snape och Pauline var Professor Minerva McGonagall, fast som katt.

Jättekul och och trevlig kväll! Och barnen fick hur mycket godis som helst!!!

Caroline berättade om att de i hennes värdfamilj gör något som heter "Switch Witch", vilket innebär att en byter sitt godis mot en leksak. Så nångång under kvällen smet Robby ut i regnet och la ut några godisbitar, eftersom Caroline hade sagt att en skulle ställa ut godiset på altanen. Jätteroligt och hur gulligt som helst. Det gulligaste var att han var så övertygad om att det faktiskt finns en Switch Witch. Och han gör fortfarande det.
Jag fick agera Switch Witch och åka och köpa Pokémon dagen efter och Robby var så nyfiken på var jag hade hittat dem i huset, sjävklart sa jag på altanen men att jag tog in dem eftersom att det regnade, och om jag hade sett henne.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback

</