A SUNSET THAT FAILED, Weekend October 14th-16th

Caroline och jag tycke att det var bra väder för att kolla på solnedgången, så vi hoppade in i bilen och började åka. Väl på motorvägen såg det ganska grått ut men vi gav det ett försök i alla fall. Blev inte som vi tänkt oss med vi hade det kul i alla fall.

Sökte även till universitet denna dagen. Har haft väldigt mycket beslutsångest över vad jag ska göra/plugga när jag kommer hem. Så jag hade ett 2h långt skypesamtal med pappa och kom sen tillslut fram till några kurser som jag skulle kunna tänka mig att läsa. Vet dock fortfarande inte vad jag vill bli/göra/plugga i januari.

I övrigt var det en jättelugn helg. Regnet kom tillbaka, så hela helgen regnade i princip bort. Hade Harry Potter maraton med Caroline. Tror vi kollade på fyra eller fem filmer.

På lördagen var vi även på bio och såg "Deep water horizon". Handlar om när en oljerigg började brinna i USA och som sen har filmatiserats. Jättebra film.
Var även en sväng till Ikea, för att äta lunch. Av en ren slump var Emma och Emelie där så vi smet före kön till dem och hängde lite med dem. Mycket trevligt!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback

</