YOSEMITE, DAY 1 (August 27th)

Allmänt  /  0  Kommentarer

På lördag morgon gick Caroline och jag upp jättetidit för att åka till Yosemite. Anledningen till att vi gick upp så tidigt var för att vi inte hade någon campingplats och då är det först till kvarn. Så vi lämnade huset 3.26am. Tog drygt fyra timmar att komma till campingen och fy vad jag var åksjuk. Vägarna är väldigt kurviga och eftersom det var så tidigt på morgonen hade jag knappt ätit något.

Väl framme tog vi en nap i bilen och begav oss sen till Yosemite Valley. Först var tanken att vi skulle hikea den dagen men klockan blev så mycket så i stället åkte vi till El Capitan, Tunnel View och Glacier Point. Alla tre ställena var riktigt coola.

Tycker att hela Yosemite ser ut som en målad tavla. Bland det coolaste jag sett.


LAST DAY ON MAUI

Allmänt  /  0  Kommentarer

Vår sista dag på Hawaii spenderades i Lahaina. Mysig stad men ganska turistig. Tog det väldigt lugnt, hängde på stranden, köpte lite souvenirer och sånt.

Planet hem gick på morgonen efter så hela lördagen spenderades på resande fot. Caroline kom och hämtade oss på flygplatsen sen på kvällen.

Hawaii är en av de bästa resorna jag gjort. Det är jättesvårt att beskriva det. Älskar blandningen av miljöerna. Superfina stränder, vulkan, regnskog, vattenfall, allt! Magiskt! Vill verkligen åka tillbaka dit.


SNORKELING TOUR

Allmänt  /  1  Kommentarer

Vi åkte på en jättebra snorklingstur en dag. Tyvärr gick min undervattenskamera sönder efter fem minuter så blev blev väldigt få bilder under vattnet.
Däremot fick vi se havssköldpaddor vilket var så himla coolt! Två stycken såg vi. Och båda gick upp till ytan för att andas.

Efter snorklingen åkte vi, Emma Cynthi och jag, till en strand och hängde resten av dagen och badade i vågorna.