A TOURISTY DAY (September 4th)

Efter knappt två timmars sömn efter Coldplay var det dags att gå upp för att åka till Golden Gate Brigde och kolla på soluppgången. Det var Caroline, Emma, Sofia och jag. Emma och Sofia är två nya svenska tjejer. Hade träffat sofia innan men inte Emma. Båda är superhärliga!

Kom till Golden Gate Bride strax före soluppgången. Efter det åkte vi över bron. Hade inte gjort det så kände att det var dags! Vårt nästa stopp på vår turistiga dag var Lombard Street. Vanligtvis brukar det vara jättelång kö för att få åka ner för den men eftersom vi var där så tidigt var det inga bilar.

Vårt näst sista stopp var Twin Peaks. Utsikt över hela stan. Självklart var det väldigt dimmigt men det är ju San Francisco så set hade vi väl nästan räknat med. Men fint var det i alla fall!

Sista stoppet blev Honey Honey cafe and Crapery för brunch. Världens mysigast ställe. Var där med Agnes och Maria när de var här.

Efter brunchen var så ganska trötta med tanke på att vi hade varit uppe i 6 timmar och jag knappt hade sovit något.

Väl hemma igen åkte Caroline och jag till poolen och hängde där några timmar. Och sen på kvällen kom både Caroline och Cynthia hit och hängde.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback

</