MY 22ND BIRTHDAY!

So October 22nd passed och jag blev 22!
Lite lustigt att fylla 22 den 22a, kommer ju inte bli så igen liksom.

Var sjuk dagen innan så visste en hur jag skulle må, men jag mådde helt ok.
Fick flera skypesamtal hemifrån på morgonen. Så mysigt! Först ringde Emma från Tyskland, sen mamma, pappa och morbror Gerhard, sen Johan och Laura och sist lillebror Daniel. Blev jätteglad av detta.
Åkte till Caroline efter frukosten där hon så fint hade förberett med ballonger, cupcake och ett paket till mig på hennes säng. Hon och hennes värdbarn sjöng för mig också. Det var verkligen så fint! Alltihop!

Efter det åkte vi och fixade mina naglar innan vi inte till Walnut Creek för födelsedagslunch.

Efter lunchen tog vi oss bort till Clayton för att gå på en pumkin patch. Så många pumpor överallt! Tycker det är så kul att halloween är så all in här. Många har pyntat sina hus och barnen har förberett sina utklädnader sen säkert en månad tillbaka, själv har jag inte den blekaste vad jag ska klä ut mig till.

När vi var klara på pumkin patchen tog vi oss en snabbis till Sunvalley mall, jag behövde nya byxor. Har gått i klänningar konstant sen i maj/juni och eftersom regnet har kommit och temperaturen har droppat ganska mycket kändes det behövligt med byxorn haha.

Vi hade planerat att ta en nap mellan Sunvalley och stan men det fanns ingen tid till det så vi fick göra oss i ordning direkt och pianon till stan.

Vi åt middag på en restaurang som heter Americano som ligger precis vid Bay Bridge. Det var jag, Caroline, Cathy (som jag kom till California med), Aneby (som var i New York med oss men som hälsade på Cathy), Emma och Sara (första gången jag träffade Sara och hur var hur härlig som helst!).
Hade en jättetrevlig middag tillsammans och efter middagen tog vi oss, jag, Cathy, Caroline och Aneby, till Polk Street för att gå till Playland bar. Hade askul där och efter några timmar åkte vi på en inflyttningsfest som en av mina kompisar hade bjudit in oss till. Stannade inte jättelänge utan drog vidare till DNA. Enda klubben vi vet har öppet till fyra, ett säkert kort.

Hade en jättebra dag och kväll!! Och tack så mycket Caroline som gjorde den dagen så himla bra!!

Carolines bilder.

Enda bilden jag tog.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback

</