En vanlig torsdag

Allmänt  /  0  Kommentarer
Eller typ i alla fall, började nio idag. Brukar vanligtvis börja sju och hjälpa pojkarna på mornarna och sen köra Robby till skolan. Men idag gjorde Jim allt det ist. Var ganska skönt med sovmorgon, är egentligen inte någon morgonmänniska så jag säger aldrig nej till att sova lite längre. Dock vaknade jag av mig själv vid sju men låg och kollade på Netflix innan jag gick upp för att duscha och sen börja jobba, så det gick egentligen ingen nöd på mig. 

Meadow har blivit så stor. Hon skrattar och pratar jättemycket. 

Efter att jag hämtat Robby på skolan satt vi ute på altanen och hade vårt eftermiddags snack (mellis) och pratade. Passade även på att leka lite och ta ut Meadows matta så hon också kunde vara med. 

När Toby kom hem åkte vi direkt till simningen, ibland känner jag mig som en fotbollsmamma som kör runt överallt.
Om jag inte har sagt det redan så är simning pojkarnas favoritaktivitet. Hänger där två gånger i veckan och nu när sommarn kommer kommer Toby ha simning varje dag. Ska bli spännande att se hur det blir. 

Har bara hängt hemma nu på kvällen. Tanken var att jag skulle träffa Cynthia och planera våran road trip till LA och San Diego men båda var för trötta så vi ska göra det imorgon ist. 

Vi går även över till sommartid om tre veckor, tror jag, så då kommer det bara vars åtta timmars skillnad mellan Sverige och Kalifornien. Vet inte om det är bra eller dåligt dock, blir nog lila svårt med Skype ändå haha. 

Kram