DAY TWO IN CHICAGO

Sov inte lika länge som första dagen men vaknade inte så tidigt som jag tänkt mig, vaknade strax efter tio så missade frukosten igen. Hade råkat somna med telefonen i handen så jag hade varken satt alarm eller satt den på laddning, i stället hade den ramlat ner på sängen under mig.

När jag gjort mig iordning gick jag till Grant Park. Blev inte jätteimponerad men det var fint, stannade vid Buckingham Fountain som var jättefin och stor. Gick vidare till Millennium Park där "The Bean" finns. Var jättemycket folk där dock så fick inte nån riktigt bra bild, men riktigt coolt var det i alla fall. Kollade även in Pritzker Pavilion, också coolt. Gick runt parken, som för övrigt är jättestor, en stund innan jag gick vidare till Tribune Tower och Water Tower Place. Mitt sista riktiga stopp blev John Hancock Center. Där åkte jag upp till 94e våningen och kollade på utsikten. Gjorde även en tilt grej där så jag jag lutades liksom ut från huset. Låter kanske coolare än vad det var men lite coolt var det i alla fall. Måste dock säga att Willis Tower var coolare.

Gick så mycket att jag fick skavsår men gick in och köpte USAs version av skavsårsplåster.. inte lika bra som de svenska.

På kvällen köpte jag och koreanskan sushi och tog med till hostlet och åt där och hängde med personerna i vårt dorm.

Jag gillar verkligen Chicago, det känns som en väldigt stor stad så jag känner mig väldigt liten. Men jag gillart!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback

</