FRIDAY, MAY 6TH 2016

FREDAG!!! Så skönt med helg, inte för att veckan har varit jobbig eller nåt. Men tycker alltid att det är skönt med helg, speciellt att få sova ut på mornarna. Är egentligen en riktigt nattuggla, men sen jag kommit hit och går upp så tidigt på mornarna blir jag ju väldigt trött på kvällarna. Så jag försöker gå och lägga mig tidigt men blir lite svårt ibland när vi hittar på något på kvällarna efter jobbet.

Jobbat samma tider som igår eftersom Meadow fortfarande är borta. Simning som vanligt. Vi funderade en stund på om vi skulle slippa den idag för det har varit så tråkigt väder med regn idag men när det väl var dags för simning så regnade det inte så då åkte vi dit. 

På kvällen träffade jag Amanda, en svensk tjej jag träffade på helgkursen i San Francisco. Vi träffades i Walnut Creek och käkade middag på The Cheesecake Factory. Mycket trevlig och Amanda är verkligen superhärlig!


När jag kom hem nu på kvällen var hela gatan fullproppad av bilar, verkar som att våra grannar har fest ikväll. Det tycker jag är lite roligt, för här är bilkulturen så annorlunda än hemma.  Hemma skulle nästan ingen ta bilen till en hemmafest även om den ligger långt bort, men här måste en göra det. Verkligen måste om en inte vill ta en taxi typ, för det finns inga trottoarer eller gatulampor och avstånden är så stora, känns som att allt är väldigt utspritt. 

Imorgon ska Caroline, Cynthia och jag in till stan och först bruncha och sen gå på något museum. Så ska sova nu så jag orkar upp. 

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback

</