SATURDAY, MAY 7TH 2016

Var helt slut igår jag kom hem så slocknade direkt, glömde till och med att ställa klockan men som tur var vaknade jag inte för sent, eller bara lite. Vi skulle egntligen åkt till stan vid tio men jag åkte hemifrån mig då. 
Åkte först och hämtade upp Cynthia, sen Rebecka och sist Caroline. När vi kom till tågstationen bestämde vi oss för att inte åka in till stan eftersom det regnade så mycket, så i stället åkte vi till Berkeley och brunchade på ett jättemysig ställe. 

Därefter åkte vi till Chabot Space and Science Centre, ganska coolt ställe tycker jag. Caroline, Cynthia och jag måste göra några grejer för en uppgift vi fick från helgkursen vi hade för några veckor sen, så då passade Chabos jättebra.
När vi kom hem åkte vi direkt till Stanford för att kolla på...BASEBALL! 
Tycker verkligen att det är kul! Tyvärr förlorade vi idag men det var en riktigt bra match ändå. Matchen slutade inte lika sent som i torsdags så vi kom hem lite tidigare idag, vilket var ganska skönt. Imorgon kommer Agnes tillbaka vilket ska bli så himla kul!!!! Får se vad vi hittar på, beror på vädret. Men vi har pratat om Santa Cruz och jag funderade lite på Half Moon Bay för där har jag själv inte varit än och det ska tydligen vara jättefint. Vi får se helt enkelt! 

Kram 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback

</