MY WEEK, October 24th-28th

Hade en jättefin helg så nu i veckan har regnet kommit tillbaka. Vi kan ju inte ha solsken hela tiden heller. I wish though.
Har som vanligt hängt med Caroline varje dag efter jobbet.

Annars har veckan sett ganska vanlig ut. Meadow har ju blivit jättestor och nu väntar jag bara på att hon ska börja gå. Trodde nästan att det skulle ske förra veckan men icke! Hon låter oss vänta.

Har även beställt min MacBook Pro. Är så taggad på att få en ny dator. Den ska komma någongång under nästa vecka. Beställde den i onsdags och igår, torsdag, fick jag ett mail om att den senaste versionen av MacBook Pro har släppts samt förfrågan om att ändra mina beställning. Övervägde att faktiskt göra det men tillslut kom jag fram till att inte göra det. Apple har börjat med ett nytt USB som heter USB-C och därmed tagit bort allt annat. Finns inte HDMI, USB eller SD-kortläsare. Så om jag då vill föra över bilder från mitt minneskort till datorn behöver jag en adapter till det och likadant med allt annat jag skulle kunna tänka mig vilja göra. Men då tänkte jag, okej men då får jag köpa en adapter då ist men just nu finns det ingen adapter för just SD-kort. Vilket kändes så himla bökigt. Att behöva två adaptrar ist för ingen då det finns i den gamla versionen. Så resonerade jag i alla fall.

90% av alla bilder jag har är på Meadow. Men det är ju inte så konstigt eftersom jag är med henne hela dagarna och hon är ju för söt. Ibland när jag är trött och stressad och Meadow är jättegrinig kan jag bara kolla på henne och bli glad för att hon är så go och söt. Världen bästa unge. Kan dock ej förstå hur snabbt tiden har gått och hur stor hon har blivit.

Nina och Jim har haft datenight ikväll så jag och barnen har haft pizza and movienight. Spiermysigt! Caroline kom över vid åtta och hängde med mig. Pojkarna fick välja film och de valde någon från 1977. Kommer inte ihåg vad den heter men den var faktiskt riktigt rolig.

KramKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback

</