YOSEMITE, DAY 2 (August 28th)

Andra dagen gick vi också upp jättetidigt men inte lika som på lördagen. Vi gick upp vid fem. Vi (Carloline) hade packat bilen men massa täcken och kuddar så vi sov i bilen vilket var rikigt nice. Vi båda trodde att det skulle bli svinkallt så vi hade förberett med massa lager men det var inte alls så farligt.

När vi gjort oss i ordning tog vi bilen ner till Yosemite Valley igen för att hikea. Vi började strax efter åtta så det var inte så varmt och inte heller så mycket folk.
Hiken vi gjorde var Vernal Falls. Jättefint. Pga årstiden så var det inte så mycket vatten i vattenfallet men det var fortfarande superfint.

Allt som allt tog det 6h, men tror vi stannade på toppen minst en timme och så var det många fotostopp på vägen upp samt att jag trampade snett och trillade på vägen ner. Både Caroline och jag blev jätterädda och trodde att jag hade brutit foten vilket hade sugit så jävla hårt eftersom vi hade 2km kvar att gå. Men sån otur hade jag inte tack och lov. Skrapade knäna och stukade foten. Men det var värt att få lite skrapsår för hiken var så underbar.

När vi var färdig hikeade åkte vi till affären för att köpa snacks för resan, sårtvätt till mig och souvenirer innan vi åkte hem.

Hade en jättebra helg i Yosemite. Helt sjukt att sån natur finns. Rikigt häftigt.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback

</